Meubels

olav-home

Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle bank, fauteuil, …. waarvan je de zit- en rugkussens niet iedere avond voor het slapen gaan moet opschudden om ze terug netjes te krijgen en die niet afgeleefd is na 5 jaren intensief gebruik? Kies dan voor kwaliteit en kom zeker een bezoekje brengen aan onze zaak! Wij bieden een uitgebreid assortiment aan banken, loungebanken, hoekbanken, fauteuils, loveseats, chaises longues, eetkamerstoelen, hockers of footstools, hoofdborden om je boxspring te verrijken enz.
Door de combinatie van een volledig massief beuken onderstel en de hoogwaardige bekledings- en vullingsmaterialen creëren we een zeer duurzaam comfort en kunnen we gericht inspelen op je eigen noden en wensen.

Ben je klein van gestalte en wens je de zitdiepte aangepast hebben? Wil je de pipings van de bank in een contrasterende kleur? Geen probleem….wij verlenen deze service met een glimlach en zonder meerprijs! Al onze banken worden trouwens in Nederland in eigen atelier geproduceerd!
Door de grote variatie aan stoffen en lederwaren, kleurkeuze in poten ed. kan u een hoogstpersoonlijke keuze maken en waarborgen we u exclusiviteit. U creëert een warme en degelijke uitstraling die uitstekend past in de landelijke tot landelijk-strakke sfeer. Kom de talrijke mogelijkheden en stijlen bij ons ontdekken en uiteraard staan wij voor u klaar om u zeer gericht te adviseren en informeren.

olav-home

Met de uitgebreide meubelcollectie van RM creëer je een zalig thuisgevoel. Ontdek onze prachtige collecties aan banken & fauteuils, tafels & stoelen, buffetkasten, boekenkasten, dressoirs, ladekasten, open kasten, nachtkastjes, tv-meubels, keukenkasten, bedden en zelfs een mooie collectie aan tuinmeubelen! Tweejaarlijks worden deze collecties uitgebreid met nieuwigheden.

Klik hieronder voor het meubelboek van Rivièra Maison 2020.